Iværksætteri gror også på landet

Vidste du at der, fem minutter uden for Horsens, bor en landmand ved navn Lasse? Lasse Landmand, som også går under navnet Lasse Petersen, lever og ånder for sit lille landbrug, og han vil så gerne dele det med andre.

Lasse Landmand  - teaser artikel på vistartersgu.dkI efterårsferien bød Lasse godt 200 græskar glade mennesker indenfor på sit lille landbrug. Her var der mulighed for alle børn og barnlige sjæle at vælge, plukke og skære deres eget græskarhoved. Det blev en kæmpe succes, og Lasse gentager succesen på fredag d. 30. oktober, hvor han rykker ind i det store telt på gågaden, til fejringen af Halloween. Kl. 16.30 åbner græskarværkstedet, men Lasse har mere at byde på, han vil nemlig også gerne sætte fokus på de sæsonfriske rodfrugter gennem lækre juice, der i børnehøjde bliver præsenteret som Dracula-blod og Prinsesse-drinks.

Lasse Landmand forsøger at skabe et nyt image for landbruget, tage det ned i øjenhøjde, så alle kan forstå det og forstå vigtigheden af økologi. Økologi er nemlig meget vigtigt for Lasse – hans landbrug er lige nu sprøjtefrit og i 2017 vil han kunne erklære det for økologisk certificeret.

“Jeg er drevet af den faglige udfordring det er at dyrke landbrug efter økologiske principper – uden “lette løsninger” i form af sprøjtegifte og kunstgødning. Min mission er, at vise at Danmark også har brug og behov for de små landbrug og de kvaliteter de kan byde på i form af liv på landet og unikke produkter. Ikke mindst vil jeg gerne gå nye veje for at gøre opmærksom på lokaldyrkede råvarer og for hvordan forbrugerne kan få smag og syn for disse”, lyder det fra Lasse.

Det synes vi, her på VI STARTER SGU, er fedt iværksætteri! Synes du også det, så hold øje – Lasse Landmands iværksætterhistorie kommer.

Indtil da kan du tjekke Lasse Landmands facebookside ud her.

bubble