Iværk&Vækst messen brød ud

I går d. 16. april løb den årlige Iværk&Vækst messe af stablen på FÆNGSLET i Horsens. Dagens program var spækket med en masse interessante udstillere og inspirerende talks, som var at finde rundt omkring på FÆNGSLET. 

VI STARTER SGU flyttede, for en dag, fra cellen i den gamle arrest (TINGHUSET) ind i en celle på FÆNGSLET. I løbet af dagen mødte vi en masse spændende mennesker, som fortalte deres historier og lyttede til vores. Gode indspark og råd blev udvekslet, og det var alt i alt en positiv dag, hvor vi bestemt fik spredt budskabet om “at det skal være sjovere at være iværksætter i Horsens.”

Gæsterne skulle nærmest igennem en labyrint for at komme rundt og se alle udstillerne, og de, for en dag, fyldte fængselsgange og gårde var spækket med en masse indtryk og sjove oplevelser for gæsterne. Om du blot var en nysgerrig gæst eller en iværksætter med mål for øje, så var der noget at komme efter. Rådgivning, netværk, sparring, gastronomiske oplevelser og sjove opfindelser.

I Fængselskirken og i Snedkeriet blev der holdt fede talks af inspirerende iværksættere. Rolf Hay, medstifter af HAY, og den unge serieiværksætter Casper Blom tog bl.a. udbryderscenen i Snedkeriet og fortalte deres spændende iværksættereventyrer. I Fængselskirken kunne gæsterne bl.a. opleve lokale Anders Juel, fra reklamebureauet Superego, fortælle om vigtigheden af at tro for at nå sine mål. Hold øjne og ører åbne, så du ikke går glip af den spændende artikel om Anders, som Torben Bohnhardt Ivaerk 2015rammer VI STARTER SGU til sommer.

Derudover tog Torben Bohnhardt, medstifter af virksomheden Headon, også scenen og fortalte sin vilde historie Fra Rocker Til Iværksætter. Nåede du ikke at se Torben, så frygt ej! VI MØDES SGU inviterer igen ind til endnu et fantastisk netværksmøde, og her kommer Torben også og fortæller sin historie. Det skal du selvfølgelig ikke gå glip af – så tilmeld dig her.

De tre iværksætterpriser blev også uddelt. Bedste Immaterielle Produkt gik desværre ikke til lokale ReMoni, men i stedet til virksomheden Qampo, som arbejder med business intelligence og business analytics – stort tillykke til dem. Og selvfølgelig også tillykke til Abrella, som vandt Den Kreative Pris og til Nordisk Tang som vandt prisen Bedste Fysiske Produkt og som også løb afsted med Thumbs Up Prisen.

bubble