Krudtsucces ekspanderer til Vejle

Fyrværkerimesteren har haft så stor succes med udsalgsstederne i Bjerre og Egebjerg, at fætrene Mads og Frederik Daugaard Sørensen forsøger sig i Vejle.

Mads Daugaard Sørensen har til daglig travlt i sin SEO-virksomhed, der bærer hans navn. Men én gang om året handler det også om fyrværkeri i stor skala. Sammen med fætteren Frederik driver han Fyrværkerimesteren, der de sidste år har haft udsalgssteder i Egebjerg og Bjerre. Konceptet er blevet så stor en succes, at fætrene i år forsøger sig i Vejle på Dandyvej. Desuden udvider de også på franchisebasis i Esbjerg og Videbæk, hvor en lokal aktør har overtaget konceptet.

Opvarmet telt og hygge

Konceptet er nøjagtig det samme som i Horsens: Salgsstedet er et opvarmet telt på en P-plads i byens udkant, fordi der ikke er nogen grund til at køre tonsvis af krudt ind i midten af byen. Der er gratis sodavand og chips til kunderne, og der er mulighed for at få en hyggestund ved et af højbordene, hvis man møder en bekendt, der skal have et ”godt nytår” med. Fyrværkerimesterens salgssteder er blevet et mødested for mange horsensianere op mod årets sidste dag. Prøveaffyringerne er også blevet noget af et tilløbsstykke.

– Du køber jo normalt katten i sækken, når du skal have fyrværkeri. Derfor fyrer vi hele sortimentet af flere gange i løbet af ugen, så kunderne kan se, hvad vi kan tilbyde, siger Mads Daugaard Sørensen.

Der er to prøveaffyringer i Bjerre, én i Egebjerg og én i Vejle. Det begynder i Vejle den 27. december og fortsætter til Egebjerg den 28. og Bjerre den 29. og 30. december. Alle dage klokken 19.

Fyrværkeri i 11 år

Fyrværkerimesteren startede i 2008 på bagkant af fyrværkeriulykken i Seest og den lovgivning, der fulgte. Der blev en forøget fokus på sikkerheden omkring fyrværkeri i detailhandelen, og det gav ideen til at lave fyrværkerisalg så langt fra beboelse som praktisk muligt.

– Det gav ikke nogen mening at sende lastbiler med fyrværkeri ind midt i byen, så vi etablerede os i stedet ved en mark i Bjerre og siden i Egebjerg på en P-plads ved hovedvejen, siger Frederik Daugaard Sørensen.

Alle salgssteder er desuden åbne fra den 27. til den 31. december mellem 10 og 20. Nytårsaftensdag er åbningstiderne dog 9 til 16.

Du kan se mere på hjemmesiden og give dem et like på Facebook.

Mads og Frederik Daugaard Sørensen er klar til fyrværkerisalget i december.
bubble