Masser af inspiration til små penge

En række af landets fremmeste iværksættere deler ud af deres erfaringer, når der er GoRed Seminar den 1. juni i København. Du kan komme gratis med bus frem og tilbage.

Iværksætteri og nødhjælp er under samme paraply, når GoRed Seminar løber af stablen den 1. juni i Lokomotivværkstedet i København. Det koster 250 kroner at være med, og overskuddet går til Røde Kors, der er medarrangør. Oplægsholderne stiller gratis op i den gode sags tjeneste.

Du kan blandt andet opleve David Helgason (Unity), Jesper Buch (JustEat.com), Lennart Lajboschitz (Flying Tiger) og Birgit Aaby (Combiservice). Læs mere om oplægsholderne og eventet her.

To forskellige events

Konferencen består af to events. Det første er dagskonferencen fra 8:30 til 16:30, hvor du vil få masser af inspiration fra scenen. Efter konferencen skiftes til networking, og der skrues op for musikken, ølhanerne og sørges for lækker mad. Alt sammen leveret af food-entreprenører. Det koster dog yderligere 500 kroner at medvirke i networking-delen, men det er valgfrit, om du vil det. Du kan også vælge at bruge de tre timer på at søge til Fisketorvet, der ligger fire minutters taxatur væk – eller til midtbyen, der kan nås på ti minutter i bil.

Gratis bus t/r

GoRed vil gerne have bredden af dansk iværksætteri repræsenteret både på scenen og i salen. Derfor har Erhvervsstyrelsen bevilliget fire busser, så iværksættere fra Jylland og Fyn kan komme gratis til og fra konferencen. Busserne kommer forbi fem byer, herunder Horsens.

Bussen kører tidligt om morgenen – formentlig lidt før seks – og returnerer fra København, når networkingdelen er slut klokken 19:30.

Hvis du vil med, skal du købe en billet på dette link. Her kan du vælge busbilletten, der altså er gratis, som tilkøb. Det er efter først til mølle-princippet, og der er kun 25 pladser fra Horsens. BusinessHorsens er værter på bussen med de horsensianske iværksættere. Det bliver formodentlig matchmaking-konsulent Morten Olsen, der repræsenterer BusinessHorsens på turen.

– Jeg løber nok ret hurtigt tør for charterbus-jokes, men jeg håber, at alle får en fornøjelig tur. Det ville være fedt, hvis vi kan fylde alle 25 pladser med iværksættere fra Horsens, og når det nu kun koster 250 kroner, burde det være muligt, siger Morten Olsen.

Det kræver dog ikke medlemskab af BusinessHorsens at være med, da det som nævnt er Erhvervsstyrelsen, der finansierer busserne.

Kunne du tænke dig en dag i København med masser af inspiration fra landets mest succesfulde iværksættere? For 250 kroner? Så er det bare med at købe billet i en fart.

 

 

 

Jesper Buch, der var med til at stifte Just Eat, er med på GoRed 2017.
bubble