Morgensol, sparring og privatliv

Denne artikel er nummer 11 i artikelserien om Horsens’ kontorfællesskaber. Vi leder stadig efter kontorfællesskaber, så hold øje – der kan komme flere… indtil da kan du få hele overblikket her. Hvis du kender et ledigt skrivebord, vi ikke har skrevet om, må du ikke tøve med at give os et tip. Se, hvor kontorfællesskaberne befinder sig … her.

Tjekliste/det får du for lejen

  • Internet
  • Kaffe
  • Mødelokale
  • Skrivebord
  • Rengøring
  • Adgang 24-7

”Office Together” er et kontorfællesskab, hvor man både kan sparre og lukke døren. Villaen skaber et naturligt udgangspunkt for sammenhold, og rammerne er ideelle for mange typer af erhverv.

Der er sket en del med den gamle æskefabrik på hjørnet af Højen og Ormhøjgårdvej, siden Kim Tapdrup og Tapdrup Ejendomme rykkede ind sidste sommer. Oprindelig var den 360 kvadratmeter store villa delt op i et åbent produktionsområde i stueplan og privatbolig på førstesalen. I dag er ejendommen forvandlet til et lyst og venligt kontormiljø på begge etager med kontorer af varierende størrelse. Her er både plads til enkeltmandsfirmaet og virksomheder med fem til seks ansatte.

Altan med morgensol

Bygningen er, som nævnt, oprindelig opført som en blanding af bolig og erhverv, og det har Kim Tapdrup forstået at få det bedste ud af. På begge etager er der henholdsvis terrasse og altan i den østvendte gavl, så de morgenfriske kan nyde morgensolen. På førstesalen står et stort kontorlokale på ca. 36 kvadratmeter ledigt, og det bliver lejeren eller lejerne her, der får glæde af altanen.

– Hvis ikke vi finder en lejer, der har brug for fem eller seks skriveborde, vil vi nok leje skrivebordene ud som flex-pladser, hvor man betaler for adgang til et skrivebord, men hvor man ikke har en fast plads. Det kommer til at koste 1200,- pr. plads, siger Kim Tapdrup.

Hvis du vil have dit eget kontor, hvor døren kan lukkes, koster det kr. 2000,-, og hvis du gerne vil dele kontor med en kompagnon, kan sådan et kontor erhverves for kr. 3000,- pr. måned.

Sjælden pakkeløsning

Kontorfællesskabet mangler lige de sidste detaljer, da VI STARTER SGU aflægger besøg. Alarmanlægget fra Dansikring er ved at blive etableret, og terrassen på førstesalen afventer en pensel. Men ellers er det hele meget færdigt. Spritnye parketgulve over det hele, lyddæmpende materialer i væggene og lyse, ludbehandlede lofter. Her er pænt, lyst og imødekommende. Fra det store tekøkken med køleskab og opvaskemaskine er der udgang til en nyanlagt terrasse, så madpakken kan indtages i solen, hvis man er til den slags.
”Office Together” sælger en pakkeløsning, det er svært at opdrive andre steder. Prisen for en plads inkluderer adgang til printere på netværk med fri print, gratis bredbånd, fri adgang til to mødelokaler, hæve-sænke-skrivebord, kontorstol og reol. Rengøring skal du heller ikke tænke på. Det eneste, du selv skal medbringe, er computer og telefon.

Også plads til håndværkererhverv

Kontorfællesskabet er ideelt til de fleste typer erhverv, og Kim Tapdrup er meget opsat på at skabe mulighed for at få eksempelvis små håndværkervirksomheder ind. Der er en stor, lukket garage, og der er småskure på pladsen, som eksempelvis kan bruges til opmagasinering af værktøj og lignende.

- Vi er ret åbne for forslag, og vi finder sikkert en løsning, hvis en potentiel lejer har en udfordring, siger Kim Tapdrup.

Det er også muligt at få sit logo på facaden, så gæster let kan lokalisere adressen. Det kan gøre det lidt mindre anonymt at vælge et kontorfællesskab til erhverv, fordi et stort skilt gør en forskel. På det mentale plan har det betydning, når firmanavn og -logo bevæger sig fra email-signaturen over i skiltestørrelse. Det er et statement – man kan ikke længere sidde og putte med sit iværksætteri.

De støjdæmpede lokaler med døre, der kan lukkes, gør kontorfællesskabet ideelt til erhverv, hvor telefonen er et væsentligt værktøj. Her kan du tale, alt det du vil, uden at forstyrre andre.

Gratis hundevagt

Kontorfællesskabet ligger i et af byens ældre industrikvarterer, det gamle Horsens Syd. Nærmeste nabo er Horsens Gymnasium, mens de øvrige adresser i området rummer forskellige småerhverv, bilhandel, stenhuggeri m.v. Indkøb er i gåafstand, så det er til at overskue, hvis man mangler en agurk til sin leverpostej eller leverpostej til sin agurk.

Og så er der boliger tæt på i alle retninger, hvilket har en ret klar fordel.

– Jeg havde ikke haft ejendommen længe, før en ældre dame med en hund ville vide, hvad jeg lavede på ejendommen. Vi har en del gratis hundevagter, der holder øje her i området, og det gør det jo kun endnu mere trygt at drive virksomhed her, siger Kim Tapdrup.

bubble