Tror stadig på det

Kan I huske den zumba-glade iværksætter Anne Jette Kulmbach? Det er nu over et år siden, at vi første gang hørte om hendes iværksætteri med virksomheden Moves4You i artiklen Iværksætter af Nødvendighed, og derfor synes vi, det er på tide at høre hvordan det går med at få zumbaen ud til folket. 

Anne Jette har været i gang i snart to år, og selvom hun endnu ikke er i mål, så er hun godt på vej. Der sker små fremskridt hele tiden – hun er nu oppe på 12 hold om ugen, men som hun påpeger, er det hårdt arbejde at få bygget op.

“Sådan er det at være selvstændig. Jeg tror stadig på det, og jeg kan se, at jeg er med til at gøre en forskel for mennesker og gøre dem glade”, lyder det fra Anne Jette.

Og netop det at gøre folk glade og gøre en forskel må siges at være drivkraften for Anne Jette, og hun har en masse planer for hvordan hun fortsat kan gøre det og hvordan hun kan gøre det for endnu flere.

Hun har bl.a. gennemført et Zumba Kids kursus, som tillader hende at have børn med på holdene, og med det har hun en drøm om at starte et familiehold op.

– Jeg vil rigtig gerne invitere familier ind, som har det svært, som økonomisk ikke har så meget, eller som fritidsmæssigt ikke har meget overskud. Så kan de få en time zumba sammen, med god energi og sjovt samvær, fortæller Anne Jette.

Anne Jette skiller sig ud fra andre zumbahold ved, at hun ikke holder til i et fitnesscenter, men tilbyder at komme ud til der hvor der er brug for hende. Lige nu ligger fokus på at få et børnehold og et familiehold op at køre, derudover har det også været hendes drøm helt fra start at få nogle virksomheder som kunder. Anne Jette startede selv på zumba grundet stress på arbejdet, og hun vil så gerne ud og sprede godt humør på arbejdspladserne rundt i Horsens og på den måde være med til at forebygge stress.

Anne Jette vil gerne op på 15/16 hold om ugen – og det mål håber hun meget at nå inden sommeren. Lige nu kan du på Moves4You’s facebookside blive opdateret om de hold Anne Jette afholder hver uge. Det er meget favorable priser Anne Jette kører med, det er nemlig ikke pengene Anne Jette gør det for – hun vil gerne give alle muligheden for at deltage på hendes hold.

VI STARTER SGU ønsker Anne Jette fortsat held og lykke med iværksætteriet – det er vigtigt at blive ved med at tro på det, selvom det til tider kan være hårdt, og det gør Anne Jette! Vil du læse mere om Moves4You og Anne Jette, så tjek hendes hjemmeside ud her.

Moves4You Horsens

Til sommer håber Anne Jette på at kunne komme ud til campingpladserne og give den zumba gas med alle de sommerglade gæster.

bubble