Networking i VBI-Park

En række samarbejdspartnere er gået sammen om ”Entrepreneurship Thursday”, der byder på networking, inspiration og vidensdeling i VBI Park.

Vitus Bering Innovation Park lægger lokaler til, når iværksættere mødes over en række torsdage i efteråret. Torsdag den 26. september, 3. oktober, 10. oktober, 24. oktober, 31. oktober, 7. november og 14. november kan iværksættere mødes under forskellige overskrifter og temaer. Det foregår i tidsrummet 15:15 til 17:30, og alle er velkomne til at deltage.

Specifikke temaer

Temaerne er meget specifikke, og værterne de enkelte dage går på skift mellem flere af samarbejdspartnerne, der tæller Learnmark Horsens, Erhvervshus Midtjylland, Business Horsens, Horsens Kommune, VIA Student Incubator, Venture City Horsens og Vitus Bering Innovation Park.

Næste møde står Venture City Horsens for, og her er overskriften ”The market”. Som overskriften afslører, er det primære sprog ved alle arrangementerne engelsk, så de udenlandske iværksættere fra miljøet omkring VIA og VBI-Park kan være med.

Kvalificerede værter

Den 3. oktober er overskriften ”Prototyping and user involvement”, mens de følgende torsdage byder på overskrifter som ”Pricing and sales”, ”Networking, partnerships & alliances – benefits and risks”, ”Market penetration”, ”budgeting, accounting and taxes” og ”First anguish: First million”.

Med de skiftende værter er deltagerne garanteret kvalificerede input på de udvalgte temaer. F.eks. er det Learnmark Horsens, der står for arrangementerne om budgettering, skatteafregning og prissætning, mens Business Horsens er krumtap på arrangementet om partnerskaber og alliancer.

Det er gratis at deltage, men du skal melde dig til på Facebooksidens begivenhed.

bubble