Networking med en snert af romance

Iværksættere kan have det svært med at finde tid til kærligheden. “Singler med CVR” blander networking og dating, når eventet rammer Horsens medio juni – og der er et rejsegavekort til 40.000 på højkant.

Lørdag den 17. juni klokken 15:30 løber iværksættereventet Singler med CVR af stablen i Horsens. Mødestedet er ved EY Revision på Holmboes Alle 12. Her vil være pyntet op med balloner, der vil være en DJ, og der vil både være lækkert på grillen og koldt i køleskabet. Det er gratis at deltage.

Arrangementet holdes også i Aarhus og Aalborg i løbet af maj måned.

Konkurrencen

Ideen er, at deltagerne her får en goodiebag og et holdnummer, så deltagerne fordeles tilfældigt på hold af fire. Ideelt med to kvinder og to mænd på hvert hold – men det kan ikke garanteres. Der er uformel networking et par timer, hvorefter konkurrencen om rejsegavekortet fløjtes i gang.

Hvert hold sendes på en gåtur i Horsens by, hvor de skal finde otte poster og løse de udfordringer, som de stilles overfor. Turen rundt tager ca. tre timer, og holdene mødes bagefter på en beværtning i midtbyen, hvor resultater og point gøres op. Dagens vinderhold inviteres til at deltage i finalen i Aalborg i september, hvor de tre vinderhold fra hhv. Aarhus, Aalborg og Horsens dyster om et rejsegavekort på kr. 40.000,-

Derefter vil der være hygge og networking for deltagernes egen regning.

Gavekortet

Rejsegavekortet er sponsoreret af A-kassen for selvstændige DANA, og det kan anvendes af holdet samlet, hvis kemien er til det. Det kan dog også deles ligeligt op mellem deltagerne. Gavekortet kan dog ikke veksles til kontanter.

Hvis du har lyst til at være med, kan du tilmelde dig på dette link. Læs mere på hjemmesiden og meld dig til begivenheden på Facebook.

Singler med CVR - fra arrangementet i Aarhus den 13. maj.
bubble