Og vinderen er…

I forbindelse med Danmarks Vækst og Iværksætter uge blev Årets Iværksætterkommune 2014 kåret, og som nogen af jer nok allerede har opdaget, så var det desværre ikke Horsens der vandt. 

Et stort skulderklap og tillykke skal lyde til Vejle, som i år løb med sejren og den fornemme titel.

Den Seriøse Kaffeklub og redaktionen på vistartersgu.dk vil gøre alt der står i vores magt, for at Horsens næste år kan blive Årets Iværksætterkommune 2015.

Horsens’ iværksætter-miljø bliver kun større og større! I den forbindelse er det netop vigtigt at gøre iværksætterne, nye som erfarne, opmærksomme på hinanden, og give dem en mulighed for at blive inspireret af hinanden.

Onsdag i sidste uge mødtes 50 iværksættere og interesserede i Tinghuset til arrangementet Vi Mødes Sgu, og det var en stor succes. Det er Den Seriøse Kaffeklubs og redaktionen på vistartersgu.dks ønske, at der i 2015 kommer mange flere af den slags succeser. Men det bliver ingen succes uden alle jer fantastiske iværksættere, som hver dag udlever jeres drømme – vi har brug for jér, for at kunne fortsætte! Både med afholdning af arrangementer og med fortællingen af de gode historier på vistartersgu.dk.

Derfor afsluttes der her med Syv Gode Råd Til Iværksættere, skrevet af Per Gregersen fra PG kommunikation – en af vistartersgu.dks egne journalister. Bemærk især punkt 3 og 5, som netop er en del af Den Seriøse Kaffeklubs og vistartersgu.dks mantra – Fortæl det og Del det!

1 Gør det! Din idé er netop din idé og ikke andres. Derfor kan du ikke vente på, at andre tager det første skridt for dig. Du skal prøve det af for at vide, om det virker.

2 Lev det! En succes opstår ikke med et fingerknips. Derfor skal du dedikere al din tid og dit overskud til din idé – og droppe den næste skiferie, om nødvendigt.

3 Fortæl det! Hvis ikke andre hører om dig og det du laver – og hvorfor du brænder for det – sælger du ingenting. End of story.

4 Elsk det! Det er med ideer som med børn: Lettest at holde af sine egne. Der vil være nogle, der ikke bryder sig om dig eller din idé – det må ikke bremse dig.

5 Del det! Ingen er for fine eller dygtige til at få gode råd. Derfor skal du tage imod al den hjælp, du kan få – og huske at hjælpe andre, når du kan.

6 Lær det! Det er ingen skam at begå fejl, når man er nybegynder. Men det er en skam at begå den samme fejl flere gange. Søg professionel hjælp til de ting, du ikke selv magter, så du kan koncentrere dig om ideen og forretningen.

7 Fortsæt det! Din første succesoplevelse må ikke blive din sidste. Når du har nået dit første mål, skal du sætte dig et nyt, som er helt dit eget og som skal være benzinen på din næste etape.

Har du nogen ideer til hvad Den Seriøse Kaffeklub, vistartersgu.dk, Horsens’ iværksætter-miljø eller dig som iværksætter kan gøre for at sikre sejren næste år? – så kommenter i nedenstående felt og giv dit besyv med! 

bubble