Påskebobler til iværksætterne

Foråret er lige om hjørnet, og VI STARTER SGU og DEN SERIØSE KAFFEKLUB vil markere det med et brag af en påskefrokost/middag for iværksætterne. Mød ligesindede til god mad og bobler på GRAN, lørdag den 22. april.

Møder i erhvervsnetværk er ofte formelle i en eller anden grad. Men snakken går nu lidt nemmere – og man får talt om andre ting – når samtalerne ledsages af god mad og vin.

Det er baggrunden for, at DEN SERIØSE KAFFEKLUB og VI STARTER SGU i samarbejde med Café GRAN indbyder iværksættere til påskefrokost i caféens lokaler i Grønnegade.

Uformelt og eksklusivt

DEN SERIØSE KAFFEKLUB har tidligere stået som arrangør af foredrag og debatter i Tinghuset. Det har typisk været de såkaldte gå-hjem-møder, der er begyndt sidst på eftermiddagen i hverdagene. Nu prøver man med et arrangement om aftenen på en lørdag.

- Det var på tide at ryste posen og prøve noget nyt, siger Kevin Refvik.

– Det var på tide at ryste posen og prøve noget nyt. Med påskefrokosten her, som jo egentlig er en middag, synes jeg, vi giver iværksætterne mulighed for at mødes i uformelle, men eksklusive rammer, til en pris, hvor alle kan være med, siger Kevin Refvik fra DEN SERIØSE KAFFEKLUB.

Det koster kun 300 kroner at være med, og for den pris får man et glas spansk Cava til velkomst og tre retters menu, der blandt andet byder på asparges, friskpillede rejer, perlehøne med glaserede karotter, ramsløgsauce og hjemmelavet mælkeis. Derudover følger også en vinmenu med, så der er god vin til alle retter. Hvis man er mere til øl og vand, kan det naturligvis tilkøbes.

Bringer iværksætterne sammen

DEN SERIØSE KAFFEKLUB er et IVS (iværksætterselskab), stiftet af en håndfuld iværksættere fra Horsens. Ideen bag selskabet var fra starten at bringe byens iværksættere tættere sammen, og et af redskaberne har været nærværende nyhedssite, VI STARTER SGU. Et andet redskab har været foredrag og debatter.

Påskefrokosten løber af stablen efter først til mølle-princippet. Du kan købe din(e) billet(ter) via dette link.

Læs mere om arrangementet på vores Facebookside, hvor du også kan tilmelde dig arrangementet. Linket står øverst på vores tidslinje.

bubble