Ro og ingen fristelser

Denne artikel er fjerde del af en artikelserie om Horsens’ kontorfællesskaber. Hver fredag, i den nærmeste fremtid, udgives der en ny, og du kan få overblikket her, efterhånden som de udgives. Hvis vi har overset et ledigt skrivebord, må du ikke tøve med at give os et tip. Se, hvor kontorfællesskaberne befinder sig … her.

Tjekliste/det får du for lejen
  • Internet
  • Kaffe
  • Mødelokale
  • Skrivebord (hæve-sænke)
  • Rengøring
  • Adgang 24-7

Kontorhotel Horsens på Marsallé er et godt tilbud til dig, der søger et godt skrivebord, ro og en optimal internetforbindelse til rimelige penge.

Der er ikke så mange fristelser derude på den vindblæste Marsallé. Nærmeste naboer er Scanias serviceværksted og Reitans enorme lager. Det er et par kilometer til den nærmeste frokost, hvis du ikke har været så fornuftig at medbringe en selv.

Ingen dyre fristelser

Du vælger sjældent at spadsere en tur ud for en kop kaffe, når arbejdet begynder at kede eller frustrere dig. Der er 1300 meter til Q8 på Vejlevej. Det er også basalt set unødvendigt, for der er gratis kaffe på kanden ude i køkkenet. Det kan godt være, at den ikke helt smager som latten fra caféerne på Søndergade, men den er en del billigere, og du har lettere ved at tvinge dig selv til at hænge i. Du kan modstå fristelserne, fordi der ikke rigtig er nogen.

Der er i alt otte skrivebordspladser til udlejning på Marsallé 26-28, og da denne artikel skrives, er de syv optaget. Det kan dog hurtigt ændre sig, da lejemålene er uden opsigelsesvarsel. Der skal heller ikke betales depositum, så der kan ske ændringer fra måned til måned.

Viceværten er tæt på

Hvis der ryger en pære eller døren til toilettet knirker lidt rigeligt, er hjælpen tæt på. Glem alt om viceværter, der ikke svarer, når man ringer: Kontorhotellet drives af Daniel Bielefeldt, og han udfylder sammen med sin forretningspartner Ole Byskov to af pladserne på kontoret. De to driver firmaet Systemina, der leverer hosting og konsulentbistand til erhvervslivet.

Det er en ret god garant for internetforbindelsen, at hotellet drives af et firma med it-hosting som kerneydelse. 80 Mbit download og 50 Mbit upload via lan og tilsvarende effektivt wifi skulle være tilstrækkeligt for de fleste. Du kan tilkøbe IP-telefoni og få stillet en telefon til rådighed.

Roligt kontormiljø

Alle pladser har et elektrisk hæve-sænkebord, reol med aflåselige skabe og en ergonomisk korrekt kontorstol. Der er støjskærme og meget lidt støj fra de øvrige lejere, fordi en stor del af dem er der meget lidt. Den lave pris på 1500 kroner/md har fået flere til at leje sig ind, fordi de godt kan bruge en arbejdsplads nu og da, eller fordi det er fint med et mødelokale, når de en sjælden gang skal mødes med en kunde eller samarbejdspartner. I øjeblikket er det kun fire pladser, der er besat dagligt, hvoraf de to er placeret i et lokale for sig selv.

Du kan køre til døren og parkere gratis så længe du vil, og du får nøgle og alarmkode, så du kan arbejde 24/7, hvis det er det, du vil. Der er også mødelokale og tekøkken med blandt andet køleskab og mikroovn. Rengøring er inkluderet i lejeprisen.

Medbring en computer, og du har et kontor. Meget billigere og enklere kan det nærmest ikke gøres.

Du kan læse mere på Kontorhotel Horsens’ hjemmeside.

bubble