Skal vi starte i hjertet af Horsens?

Mangler du et sted hvor du kan møde andre iværksættere, som du kan udveksle erfaringer med? Eller et rum hvor du kan fordybe dig i et oplæg til en vigtig kunde? Måske mangler du rammerne til at udvikle friske idéer og tænke store tanker? 

Dine ønsker kan måske blive opfyldt nu, hvor den lokale entreprenør og igangsætter CASA har fået fingrene i det gamle rådhus midt på Søndergade. Planerne er at give det gamle rådhus en make over og ifølge CASA skabe et inspirerende knudepunkt for byens iværksættere.

“Det er gode rammer i meget flotte bygninger, og det er nemmere at skabe et godt iværksættermiljø, når bygningerne er spændende og har en god beliggenhed.”

I en artikel i Horsens Folkeblad den 3. februar udtaler investor Michael Mortensen fra CASA at de spændende bygninger med en god beliggenhed, gør det nemmere at skabe et godt iværksættermiljø. Og den næste væsentlige ingrediens er jo unægteligt det indhold der smides ind i bygningerne – nemlig os som iværksættere i Horsens, og den måde vi kan bruge den flotte gamle bygning på.

Den fredede bygning har blandt andet skabt rammerne for VISITHORSENS og Horsens byarkiv, men skal altså ifølge direktør hos CASA Per Hansen, støves af og shines op, så den kan skabe rammerne for et spirende iværksættermiljø i Horsens.

“Horsens har brug for et samlingssted for lokale ildsjæle med en iværksætter i maven”, direktør hos CASA, Per Hansen

Ifølge Per Hansen, er det gamle rådhus altså en investering i Horsens fremtid og det brød vi alle skal leve af for eftertiden – Udviklingen af nye lokale iværksættere og nytænkning i byens etablerede erhvervsliv.

Med den nye investering går CASA igen foran og baner vejen for andre start ups i Horsens. Det må gøre dem til nogle af de mest dedikerede fortalere for at fremme iværksætteriet i Horsens.
Derfor kommer investeringen i et nyt spændende sted for lokalt skabertrang ikke bag på os, og vi har jo allerede set hvordan CASA har fået Tinghuset i Rådhusgade til at emme af liv og glade dage. Tinghuset har desuden stadig plads til flere iværksættere, der har lyst til at være en del af fællesskabet. Der er allerede taget de første svømmetag i mod et horsensiansk centrum for iværksætteri.

Iværksætteri øverst på dagsordenen

Hos VI STARTER SGU håber vi at den nye spændende bygning kan blive et opsigtsvækkende hub for byens iværksættere, og samtidig et sted hvor man som kommende, spirende eller allerede udklækket iværksætter kan få fornyet motivation. Vi håber at der skabes et rum, hvor man som iværksætter har plads til fordybelse, leg eller bare en kop kaffe med andre der har hovedet fyldt med de samme tanker som man som iværksætter ofte sidder alene med.  VI STARTER SGU og DEN SERIØSE KAFFEKLUB vil se hvert et snit til at have en finger med i spillet når det gælder indholdet af det nye iværksættermiljø.

”Vi skal i dialog med de nuværende iværksættere ”

Sådan udtalte Michael Mortensen sig også til Horsens Folkeblad. Og hvilket sted er bedre at komme i dialog med byens iværksættere end igennem VI STARTER SGU, som allerede er brændpunkt for en stor andel af os iværksættere i Horsens?

Vi vil have iværksætteriet øverst på dagsordenen i Horsens, så man som nyopstartet virksomhed kan vokse og blomstre. Den mission er CASA forhåbentlig fortsat en del af i fremtiden, nu med grundlaget for en location fyldt til randen med potentiale og nye muligheder for iværksætteriet i Horsens.

Michael Mortensen fra CASA er selv iværksætter, og har selvfølgelig været i VI STARTER SGU æteren med sin egen vinkel på livet som selvstændig – læs hans historie her

Vi er i løbende dialog med CASA, og holder jer selvfølgelig opdateret her på siden, på Facebook og via vores nyhedsbrev.

 

Men imens vi venter på det nye kapitel, kan vi ligeså godt kickstarte talerøret som Michael Mortensen efterspørger:
Hvad vil du bruge et nyt iværksættermiljø i hjertet af Horsens til?

bubble