Sparekasse booster iværksætteri

Middelfart Sparekasse står bag Boost Horsens – en række morgenmøder med oplæg, der kan hjælpe iværksættere med ny viden og inspiration. Første møde er 16. januar.

Du behøver ikke være kunde i Middelfart Sparekasse, og det koster ikke noget at deltage – det er med andre ord svært at finde argumenter for ikke at deltage i de fem morgenmøder, banken lægger lokaler til i vinteren og foråret. Møderne foregår i tidsrummet 7:30-10 på fem udvalgte tirsdage, så de fleste iværksættere kan finde plads i kalenderen.

Righoldigt program

Programmet kommer godt omkring mange af de udfordringer og problematikker, iværksættere kan stå i – både de nystartede og mere etablerede.

Første møde er den 16. januar, hvor Søren Xerxes fra Artlinco vil komme med bud på, hvordan et produkt bliver en god forretning. Han ledsages af Birgitte Feldborg fra Iværksætter.nu, der vil have fokus på tidsøkonomi – hvordan iværksættere bruger tiden bedst i krydsfeltet mellem livsstil og job.

Den 20. februar gælder det strategi og salg. Jannie Mejer fra BusinessHorsens vil fortælle om værdiskabende strategier for iværksættere, mens Claus Olsen fra O2 Rådgivning vil komme med fif til at få salgstankegangen ind i det daglige arbejde.

Styr på fundamentet

Den 30. marts, når foråret forhåbentlig har meldt sin ankomst, skal det handle om det lidt mere kedelige men vigtige. Jura og regler for bogføring er blandt emnerne på tapetet, når Flemming Nymann fra Roesgaard & Partners og Søren Merrild Bie fra Advokatgruppen gæster Boost Horsens. Erfaringerne siger, at det ikke er alle iværksættere, der er lige gode til at få formalia på plads, og selv den bedste idé kan blive et mareridt, hvis SKAT savner dokumentation eller juraens paragraffer ikke er overholdt. Orden i sagerne er et vigtigt udgangspunkt for et sikkert fundament.

Den 24. april skal det handle om markedsføring og bankforretning. Jacob Beier Banke og Jesper Krabbe Dyekær fra Middelfart Sparekasse vil komme ind på den vigtige tjekliste, som alle iværksættere bør have klar, før de mødes med banken. Frederik Mailund fra SoMe Devoted vil sammen med Kristian Gren fra Middelfart Sparekasse fortælle om markedsføring på internettet – om muligheder og faldgruber.

Gratis deltagelse

Den 15. maj er der afslutning med et program, der endnu ikke er lagt fast. Indholdet kan måske påvirkes af deltagernes udtrykte behov i forløbet.

Det er som nævnt gratis at deltage, men arrangøren anbefaler, at deltagere kommer til alle møder. Den bedste dynamik skabes som bekendt, når fremmødet er tilfredsstillende og forudsigeligt. Møderne vil foregå i Middelfart Sparekasse, Høegh Guldbergsgade 36E i Horsens (kontor- og butikskomplekset overfor Endelavevej).

Det er Middelfart Sparekasse, der har taget initiativ til Boost Horsens, og det er Claus Olsen fra O2 Rådgivning, der har faciliteret konceptet.

Du kan læse mere og finde tilmeldelsen på dette link.

Alle oplægsholderne til Boost Horsens er klar til forløbet, der starter den 16. januar.
bubble