Temamøde om crowdfunding

Crowdfunding er en mulighed for at få et iværksætterprojekt finansieret. Men hvordan skruer man en vellykket crowdfunding sammen? Bering StartUp inviterer til temamøde om emnet den 26. oktober.

Måske har du allerede hørt godt eller skidt om crowdfunding. Finansieringsmodellen, hvor mange bække små kan blive til en stor pengestrøm, er en gigantisk succes for nogle og en fiasko for andre.

Finansier katten i sækken

Modellen går i al sin enkelthed ud på, at du via en crowdfunding-side præsenterer dit projekt for den brede offentlighed, som så skal få lyst til at støtte dit projekt eller købe et af dine fremtidige produkter på forskud. Hvis du f.eks. vil producere en elektronisk dims, kan det jo hjælpe gevaldigt at have solgt de første 100 eksemplarer på forhånd og have pengene i hånden, før du går i gang med produktionen.

Men det er naturligvis ikke lige meget, hvordan produktet eller projektet præsenteres – eller hvor mange penge du forventer, brugerne vil betale for katten i sækken.

Michael Eis Bering StartUp Iværksætteri Horsens VI STARTER SGUEkspert fra Booomerang.dk

Michael Eis står bag den danske crowdfunding-side Booomerang.dk, så han har god erfaring med det, der virker, og det, der virker mindre godt, i crowdfunding-land. Han er oplægsholder på det temamøde, som Bering StartUp holder i VBI Park den 26. okotober fra 15:00 til 16:00.

På temamødet vil han give en generel introduktion til begrebet crowdfunding, ligesom han vil fortælle om de andre afarter, såsom rewardbaseret, aktiebaseret eller lånebaseret crowdfunding.

Men fremfor alt vil Michael Eis komme med nogle bud på, hvilke elementer der skal til, for at det kan blive en succes – og hvordan det markedsføres succesfuldt.

Hør om Bering StartUp

Temamødet er for alle med interesse for iværksætteri, og hvis du går rundt med en iværksætter i maven, kan du samtidig høre om Bering StartUp og de muligheder, stedet repræsenterer. Du kan også få en snak med en businesscoach.

Du kan læse mere om Michael Eis på hans egen hjemmeside, ligesom du kan snuse lidt til crowdfunding i praksis på Booomerang.

Det er gratis at deltage i temamødet, men det er nødvendigt med tilmelding. Tilmeld dig via dette link inden den 25. oktober.

bubble