Vagtskifte på VI STARTER SGU

Trine Thomsen, hidtidig redaktør på VI STARTER SGU, skal være mor i efteråret. Hun har i den anledning overladt opgaven – altså redaktøropgaven – til journalist Thomas la Cour.

Stop lige et sekund! Beklager: Jeg er nødt til at skrive denne artikel i jeg-form, da det falder mig svært at skrive om mig selv i tredje person. Den slags overlader jeg til de kongelige.

Udfordringen at tage handsken op efter Trine tilfaldt mig, og min første opgave er blevet at annoncere vagtskiftet på redaktionen. Derfor den lidt kluntede form.

Trine har været velskrivende redaktør og grundig blæksprutte på VI STARTER SGU i det sidste halvandet år, og nu skal jeg efter bedste evne fylde rammen ud.

Jeg er journalistuddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2013, og jeg forsøger i øjeblikket at opbygge freelance-virksomheden Din Journalist. Det er en virksomhed, hvor jeg tilbyder stort set alt, der har med skriftlig formidling at gøre: Hjemmesidetekster, magasinjournalistik, Facebookopdateringer, korrektur m.v.

Som billedet måske afslører, er jeg ikke gået direkte på journalistuddannelsen efter folkeskolen; jeg har i en lang årrække ernæret mig som postbud. Jeg er 43 år gammel, født, opvokset og bosiddende i Horsens. Jeg bor med min kone, Rikke, og vores tre børn på ti, otte og fem i sydbyen.

Redaktøropgaven på VI STARTER SGU passer som hånd i handske på mine ambitioner, og jeg sidder samtidig i samme kontorfællesskab, hvor VI STARTER SGU altid har haft til huse. Jeg glæder mig til at opsnuse og videreformidle byens mange iværksætterhistorier, og hvis du/I har et tip, hører jeg meget gerne herom.

For en ordens skyld: Iværksætterhistorier defineres bredt på VI STARTER SGU – meget bredt. Hvis nogen har sat noget i værk, er der sikkert en iværksætterhistorie, som bør skrives. Noget, andre kan lære af eller opmuntres ved.

Jeg vil gerne takke Trine for et efterlade et velrenommeret og veldrevet site for iværksætterhistorier, og jeg vil efter bedste evne leve op til forventningerne i den videre drift. Noget vil sikkert ændre sig med mig ved roret, hvilket er en helt naturlig konsekvens af at redaktøren har skiftet køn og er blevet næsten tyve år ældre. Jeg håber, at læserne hænger på.

bubble