Virkelig vellykket awardshow

Der var endnu en pris til kaminhylden for Daniel Johannesen fra Watery, da Horsens Inspire løb af stablen i går. Arrangementet var lidt af en sejr for arrangøren BusinessHorsens.

Det var anden gang, at BusinessHorsens arrangerede awardshow for byens etablerede erhvervsliv og iværksætteri. Og anden gang var lykkens gang: Arrangementet var yderst vellykket og har potentialet til at blive en fast institution i det lokale erhvervsliv mange år frem.

Alle har kunnet deltage i udpegningen af finalisterne til fire af de fem priser, der skulle uddeles, og det var så forsamlingen, der med digital stemmeafgivning valgte vinderen blandt de tre finalister i hver kategori. 12 videoer præsenterede hver af de 12 finalister, så publikum havde noget at tage stilling ud fra.

Journalist og iværksætter Morten Resen styrede slagets gang.

Journalist og iværksætter Morten Resen styrede slagets gang.

Priserne til årets butik og årets spisested gik til henholdsvis Huset No 10 og Café Gran. Det var dermed anden gang, at Huset No 10 kunne løbe af sted med den nydelige skulptur fra Filip’s Sten- og Billedhuggeri.

Prisen ”Match for fremtiden”, der gives til en virksomhed med særlig fokus på lærlinge og elever, gik til entreprenørvirksomheden Torntoft & Mortensen A/S.

Skulderklap til Watery

Iværksætteriet blev markeret med Iværksætterprisen, der i år gik til Daniel Johannesen og webshoppen Watery. Daniel har de sidste par år bygget en forretning op omkring salg af badetøj på nettet, og omsætningen i 2018 ventes at passere de fem millioner kroner. Det er godt gået, og Daniel har da også både været nomineret og vundet flere priser rundt i landet det sidste års tid. Men det var første gang, at han blev behørigt hyldet på hjemmebane.

Aftenens hovedpris, Inspireprisen, gik til SuperEgos Anders Juel. Hans dynamik og fremdrift fik et skulderklap på vejen, og konferencier Morten Resen kom til at afsløre vinderen lidt for tidligt, så Anders havde mulighed for at forberede sin takketale.

Det var så også nogenlunde den eneste fejl i løbet af den vellykkede aften. Morten Resen var et fortræffeligt valg til at styre løjerne – han klarede det med et helt perfekt miks af seriøsitet og spøgefuldheder. Lad os håbe, at han også er ledig næste år.

Direktør Anders Killmann Petersen, BusinessHorsens, havde grund til at smile over et vellykket arrangement.

Direktør Anders Killmann Petersen, BusinessHorsens, havde grund til at smile over et vellykket arrangement.

Musik og komik

Der var musik i pausen med Bumbrothers, der leverede charmerende, akustiske versioner af store hits. I den vokale front var Michael Been, der spillede en væsentlig rolle i det horsensianske musikliv i begyndelsen af årtusindet – bl.a. som deltager i duoprojektet The Collins. Nu er han også iværksætter med eget produktionsselskab, så valget af band til aftenen var ganske indlysende. Men de så lidt ensomme ud, deroppe på scenen, mens folk snakkede og minglede i forhallen. Måske kunne man næste år passende flytte musikken ud i forhallen til pauserne.

Undervejs fik vi også besøg af standupper Thomas Warberg, der fik salen til at runge i henrykte fnis og løssluppen latter. Det var en del under bæltestedet på sine steder, men fordi Warberg har modet til at udstille sig selv i stedet for at pege fingre ad andre, blev det aldrig til den velkendte pubertære idioti, dansk standup desværre ofte er reduceret til.

Vi glæder os til næste år

Maden var den velkendte tapasbuffet fra Pejsegården. Fin mad med lidt for enhver smag – og flot til prisen for arrangementet.

Der var tilmed en lækker goodiebag med vin og chokolade fra Vinoble at tage med hjem, da det hele var slut.

Det er faktisk svært at sætte en finger på noget i år, og prisen på 495 kroner excl. moms virkede yderst rimelig. Der er grund til at glæde sig til næste år.

bubble